Pages

2013. január 16., szerda

Empressr



Ez egy prezentációkészítő weboldal.


         Ez az oldal csak angol nyelven érhető el. Nem csak prezentációkat lehet készíteni, de azokat meg is lehet osztani. Meg is lehet tekinteni a már elkészült prezentációkat. Ki lehet választani, hogy milyen téma érdekli és abban a témában készült összes prezentációt megtekinthetik. Ha pontosan tudják, hogy mit keresnek akkor azt a keresőbe is beírhatják, és úgy is megtalálhatják.
         Az oldal használata ingyenes, de regisztrálni kell a hozzá. A regisztrációt követően már létre lehet hozni prezentációkat. Több féle képen is létrehozhatnak itt prezentációt, újat is készíthetnek, de egy kész prezentációt is fel lehet tölteni. Ha munkáikat a későbbiekben is meg szeretnék tekinteni, el kell menteniük. A prezentációba beszúrhatnak különböző alakzatokat, szövegdobozt és táblázatot is. Ha ezekkel nem tudnának az önök számára megfelelő prezentációt készíteni, akár képet is beszúrhatnak. Más prezentációkészítőktől eltérően itt nem lehet automatikus diavetítést beállítani, és animációt sem állíthatnak be.
         A kész prezentációikat megoszthatják másokkal, hozzáadhatják más oldalhoz is, de nem muszáj ezeket a dolgokat megcsinálni, akár meg is tarthatják ezeket maguknak.

Véleményem az oldalról:
          
Szerintem hasznos ez az oldal, azok számára, akiknek a számítógépükön nincs prezentációkészítő, de csak akkor, ha nem akarnak a prezentációjukba animációt és/vagy automatikus diavetítést beállítani. Ennél az oldalnál léteznek fejlettebb prezentációkészítők is, de az jó, hogy mások munkáit is megtekinthetjük ezen az oldalon, és hogy megoszthatjuk ezeket más oldalakon is. Ha a nyelvtudás nem túl jó, nehéz lehet a weboldal használata.
Bonevácz Bianka 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése