Pages

2012. december 19., szerda

Sulinet


Sulinet

Oktatás katedra nélkül, érdekes háttéranyag minden tantárgyhoz, kultúra, kapcsolat, iskolafejlesztés, rendezvények, ezeket mind kínálja az oldal.  Sulinet oldalon belül található a hírmagazin, közösség, tudásbázis, educatio.

 
Ha sulinet tagok vagy akkor tudunk csoportokat alakithatunk. Dokumentumokat oszthatunk meg és üzeneteket küldhetünk barátainknak. 2002-ben indult utjának eggyik legfontossabb cél kitűzése a digitális pedagógia szakma módszertani és tartalmi támogatása. A Sulinet Digitális Tudásbázis rendszerben elérhető tananyagok túlnyomó többségét nyilvános pályázatokon nyertes tananyagfejlesztő cégek. A tananyagok online lejátszása és kezelése mellett a felhasználók használhatják a következő szolgáltatásokat:
·        Előadás-szerkesztő

·        Kollaboratív funkció

·        Munkacsoportok használata

·        Fórum

·        Csevegés

·        Offline tananyaglejátszó

Nagyon sok érdekes dolgot találunk rajta. A honlapnak nagyon jó menüje  van könnyen el lehet rajta igazodni. Nagyon sok tananyag van rajta. Kategorizálva vannak a hírek: legfrissebb, legolvasottabb, legaktívabb, legkedveltebb.  Ezen belül lehet még választani, hogy milyen jellegű információkról szeretnénk olvasni. Többek között; zöld zóna, könyvespolc, civilizáció, szabadidő stb. Naprakész információkkal lát el minket.


Halász Roland

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése