Pages

2013. január 9., szerda

Word It Out



Word It Out


Ez egy olyan oldal, ahol szófelhőket tudunk készíteni, saját ízlésünk, elképzelésünk szerint. Regisztráció nem szükséges, bárki szabadon használhatja. Ezeket a szófelhőket meg is lehet osztani bárkivel, akivel szeretnék, le is tölthetjük, képként.   
A szófelhőkben szereplő szavak véletlenszerűen vannak elrendezve és a fontosabb szavakat ki tudjuk emelni. Olyan színt/színeket alkalmazunk a szavakhoz, amilyeneket csak szeretnénk, betűtípust választhatunk, beállíthatjuk, hogy milyen sorrendben legyenek a szavak, hogyan ismétlődjenek, milyen színű legyen a háttér, melyik szó legyen kiemelve. Ezeket a fantáziadús felhőket, nem csak az Interneten oszthatjuk meg, hanem ajándékozás céljából is használhatjuk. Ezen az oldalon van egy olyan lehetőség, hogy az általunk alkotott vagy kiválasztott szófelhőt pólóra, bögrére, táblára, pulóverre, kulcstartóra, sapkára, táskára, kitűzőre, kötényre és képeslapra nyomtattassuk. Természetesen a pólók és egyéb tárgyak pénzbe kerülnek, de szerintem ez nem nagy gond.
Véleményem szerint nagyon praktikus oldal, mivel egy szívből jövő, általunk alkotott ajándéknak sokkal jobban örül az ajándékozott illető.


Felhasznált irodalom:
http://worditout.com/  


Készítette: Gurdán Lili

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése